Hakkımda

Fotoğrafım
Yedisinde neyse yetmişinde de o olucak olan,minicikliğinden beri vitrin camlarına aşık,hırslarına yenik düşmeyen,pamuk gibi bir kalbi olan taşlarla uğraşan,ışıltıya bayılan,şiir olmazsa olmazım diyebilen,müzik dinlemeden yapamayan kendi dünyasında atmosferinde biri =)))

30 Mayıs 2013 Perşembe

Wonderful Life


   
   Tüm renklerin birleşimi olup da böylesine berrak böylesine temiz kalabilen bir renk; beyaz.
   Bugün beyazlar içerisinde kendimi çok temiz ve çok huzurlu hissediyorum. Renklerin insana verdikleri bir enerji vardır ve bence beyaz renk insana huzur veriyor dinlendiriyor. 


  
   Hayatlarımız çok yoğun ve yorucu. Kimimiz okula gidiyor, sınavdan sınava koşuyoruz, kimimiz hergün sabah kalkıp işlerimize geliyoruz kimimizse evimizde ailemiz için çalışıyoruz. Ben bu çemberde son 1 senedir her sabah kalkıp işe gelen kişiler arasındayım. Öncesinde iş hayatı için ne güzel işte sınav yok birşey yok diyip çok saçma cümleler sarfetmiş olduğumu şimdi anlıyorum. İş hayatı mı okul hayatı mı dense sınavlarına, ödevlerine ve sunumlarına rağmen yine okul hayatını seçerim. Tam bir özgürlük hali içinde olduğumuz zamanlarmış o zamanlar. İşte hayat böyle yoğun ve yorucu geçerken akşam işten çıktığımda havanın hala aydınlık olması ve tepede bir güneşin parlaması büyük bir mutluluk benim için. Gerçi kulaklığımdan gelen ses; "Never give up, it's such a wonderful life" derken mutsuz olmam gibi bir olasılıkta yok aslında. :)

   






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails