Hakkımda

Fotoğrafım
Yedisinde neyse yetmişinde de o olucak olan,minicikliğinden beri vitrin camlarına aşık,hırslarına yenik düşmeyen,pamuk gibi bir kalbi olan taşlarla uğraşan,ışıltıya bayılan,şiir olmazsa olmazım diyebilen,müzik dinlemeden yapamayan kendi dünyasında atmosferinde biri =)))

23 Temmuz 2012 Pazartesi

Taze Mezun

Evet sonunda mezun oldum... Konvoydu, baloydu derken sonunda mezuniyet törenini de yaptık diplomalarımızı aldık. Artık "Eee okuyo musun?"diye soranlara Jeoloji Mühendisiyim demek çok ilginç geliyor. Elbet alışırım zamanla :) Bu arada mezuniyet törenimiz çok güzel ve özeldi. O gün yanımda olup beni yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Tabi en özel teşekkürüm yalnız ve güzel anneme... :)







Törenin tartışmasız en etkileyici kısmı.Rektörümüzün arkanızı dönün ve sizler için her şeyi yapan ailelerinizi alkışlayın dediği an...




2 yorum:

  1. Hayırlı olsun canım diploman =) Ben 2010 mezunuyum ve hala alışamadım mezun olmaya =) sanırım Beytepe'nin etkisi çok büyüktü bu yeni halime alışamamaya...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım benimm :)) Çok özlicem Beytepeyi... Sabahları mis kokan havasını, öğlene doğru birden etrafın kalabalıklaşmasını, çimlerde yayılmayı ve daha bir sürü şeyi çok özlicem :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails