Hakkımda

Fotoğrafım
Yedisinde neyse yetmişinde de o olucak olan,minicikliğinden beri vitrin camlarına aşık,hırslarına yenik düşmeyen,pamuk gibi bir kalbi olan taşlarla uğraşan,ışıltıya bayılan,şiir olmazsa olmazım diyebilen,müzik dinlemeden yapamayan kendi dünyasında atmosferinde biri =)))

17 Aralık 2013 Salı

White

Kışın beyaz giymeyi sevenler el kaldırsın?
   Kış mevsiminde beyaz giymeyi sevdiğimi geçen sene anladım açıkçası. Daha öncesinde bırakın beyaz giymeyi kışın renkli giyinmeyi dahi sevmezdim. Zevkler zamanla oturur derler. Bende de durum öyle oldu. Giyim zevkim zamanla değişti ve şimdilerde kışın açık renkleri, morları, neon renkleri, kırmızıları ve pembeleri çok seviyorum. 
   Ankara soğuğunu bilen bilir. Ağzınızı, burnunuzu, kulaklarınızı ve ellerinizi keser. Resmen uyuşturur. Öyle ki evden çıkınca pantolonunuz üstünüzde değilmiş gibi hissedersiniz. Tüm bu soğuk havaların arasında bu aralar hava gayet iyi. Onu fırsat bilerek baharda giymeyi çok sevdiğim yırtık kotuma gitti benim de elim. Belki 1-2 gün daha yırtık kotlarımı giyme şansım olur. (Umarım olur)
   Bu kış giyim konusunda büyük farklılıklar ortaya çıkmadı diye düşünüyorum. Sadece pastel renkler kazaklardan, gömleklerden ve bluzlardan fırlayıp montlarımıza ve kabanlarımıza kadar ulaştı ve bir de deri eteklerin boyları uzadı, kloş etekler yeniden gözdemiz oldu ve bir de kesik üstler etrafımızı sardı. Ancak tüm bunların dışında her kış giyebileceğimiz anahtar parçalar var ki onlar benim vazgeçilmezlerim. Bol, salaş kazak, kesimi güzel üzerinize tam oturan kot pantolon, taba rengi midi boy bir kaban, siyah binici çizmeler, şık siyah ve kahverengi bir triko ve sizi soğuklardan koruyup, sıcak tutacak deri bir eldivenle yumuşacık bir atkı veya snood... 
   Her mevsimin kendine has güzellikleri var ve bence kışın evinizde elinizde sıcak çikolatanız/kahveniz ve bir kitapla dışarıda yağan karı seyretmek gibisi yok. Tabi ki başınızı sokacağınız bir eviniz ve sevdikleriniz olmasına şükretmeyi de unutmayın...








   



2 yorum:

  1. Pantolon ve kazağa bayıldım! Ben de kışın beyaz giyenlerdenim!! :)

    www.gupses.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Kesinlikle beyaz, kışın ana rengi bence de :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails