Hakkımda

Fotoğrafım
Yedisinde neyse yetmişinde de o olucak olan,minicikliğinden beri vitrin camlarına aşık,hırslarına yenik düşmeyen,pamuk gibi bir kalbi olan taşlarla uğraşan,ışıltıya bayılan,şiir olmazsa olmazım diyebilen,müzik dinlemeden yapamayan kendi dünyasında atmosferinde biri =)))

9 Nisan 2013 Salı

Instagram halleri vol.7

   Instagram kullanmayan pek az blogger kaldı. Hatta artık eskiden blog sayfamıza koyarız diye sakladığımız veya internette orada burada gezerken bulup kaydettiğimiz fotoğrafları instagramda anında paylaşır olduk böylece blogları boşladık azıcık. Ancak yine de hem instagramı olmayan izleyiciler hem de fotoğraflarla blog sayfamı renklendirmek için instagramdan seçtiğim fotoğraflarımı burada ara ara yayınlıyorum. Şimdiii bu girizgahtan sonraa... :)

Ankaraya çok tatlı bir yer açıldı: Very Cupcake! En kısa zamanda gidip kendinizi kalorilerden kalorilere koşarken bulun :)

İşte böyle cupcake'leri yiyip yiyip yürüyüşe giden de benim. Açık ve güneşli havada yapılan yürüyüşü hiçbir şeye değişmem!

Pazar günü - Kuğulupark - dondurma - bahar  
İşte bu 4'lüyü sevmemek elde değil :)

Balkonuma misafir olan uğur böceği :)

Şu hayatta dayanamayacağım şeylerden biri kalp şekli, çilek ve puantiyedir.

Ohhh misss misss

4 yorum:

  1. very cupcake nereye açılmış büşra'cım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tunalıda açıldı. Kuğuluparkın karşı çaprazında buğday sokak var ordan çıkınca sağda kalıyo şirin mi şirin bir dükkan :)

      Sil
  2. kutusu bile öyle şirin ki evde kutuyu atarken baya zorlandım, cupcakelerin tadları da çok güzel, insragram konusunda haklısın, blogları boşladık resmen:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ben de torbasına kutusuna kıyamadım. Kutuyu attım ama torbasını atamadım o derece şirinler :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails