Hakkımda

Fotoğrafım
Yedisinde neyse yetmişinde de o olucak olan,minicikliğinden beri vitrin camlarına aşık,hırslarına yenik düşmeyen,pamuk gibi bir kalbi olan taşlarla uğraşan,ışıltıya bayılan,şiir olmazsa olmazım diyebilen,müzik dinlemeden yapamayan kendi dünyasında atmosferinde biri =)))

15 Nisan 2013 Pazartesi

Zaman Beklemez

  Günlük yaşantımızda hep bir sayım içindeyiz. İşe yetişmek için dakika saymak, eve gitmek için saat saymak, yolculuklar için gün saymak, kavuşmalar için ay saymak, hayaller için ve de büyümek için yıl saymak  yaşamımızın rutinlerinden. Bu sayımlar böyle alır başını gider de gider. Aklımızda hep sayılarla...

  Kendi kendimle konuşurken bazen yok yok zamanını beklemek lazım derken buluyorum kendimi ama bence bunu çok fazla düşünmemeli insan. Çünkü hayat çook kısa ve beklenmedik olaylarla dolu. Siz zamanını bekleyeyim derken zaman sizi beklemez ve uçar gider siz de kaçırdığınız şeylerle kalırsınız. Bana kalırsa en uygun zaman bizim istediğimiz zamandır.


   Bu yazıya ilham kaynağı olan fotoğraflarm yaklaşık 1 ay önce çekildi ancak post yapmaya fırsat bulamadığım ve sonrasında güneşli günlerde böyle kalın giyindiğim fotoğrafları koyup güneşin önüne geçmek istemediğim için bir köşeye atıldı ta kiii Ankaranın havası kendini tekrar bozana kadar. Sanırım şimdi gönül rahatlığıyla bunları koyabilirim. Sevgili Ankara bugün 15 Nisan yani ilkbahar mevsimini yarıladık lütfen kalan 45 günü güneşli ve bahara yakışır bir havayla geçirelim olur mu? :)











2 yorum:

  1. Bu tonlar senin tonlarınmış çok yakıştırdım :) Beklediğin güzel hava artık gelmiştir güzel ve sıcak hafta sonları dilerim ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hardal rengini eskiden pek tercih etmezdim ama kışın artık favori renklerimden :) Ayrıca evet yaz geldi mutluluk geldi içimize :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails